Το εσπέρας της Μεγάλης Δευτέρας 14 Απριλίου 2025 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στην ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Θηβών.
Πριν την ακολουθία του Νυμφίου ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την Ενοριακή Στέγη Γερόντων «Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας» του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πυρίου Θηβών, πρόσφερε δώρα και ευχήθηκε στους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος.
Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 15 Απριλίου 2025 ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το Μυστήριο του Ευχελαίου στο Νοσοκομείο Λεβαδείας παρουσία της Διοίκησης, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ασθενών και των συνοδών τους. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε στους θαλάμους τους ασθενείς, τους ευχήθηκε περαστικά και καλή Ανάσταση, όπως ευχήθηκε καλή Ανάσταση και σε όλους τους παρευρισκόμενους.







